Home » Activiteiten

Activiteiten.

Powerwalking bied ik aan in een drietal loopgroepen aan, op 2 verschillende startlocaties. In de ochtend starten de lessen om 9.15 uur en de avond les om 19.30 uur.

Sinds 15 september 2021 ben ik actief in Apeldoorn, in de wijk de Maten. Om de deelnemers goed te kunnen begeleiden is de maximale groepsgrootte 15 personen, waardoor ik jullie de juiste aandacht kan geven.

Loopgroepen.

Vanaf 15 september 2021 ben ik gestart met twee loopgroepen in de ochtend en één op de avond.
Je kunt dan genieten van leuke routes en afwisselende oefeningen. De sessies duren iets meer dan 1 uur, waarin ik de techniek van Powerwalking uitleg in een route van ongeveer 5-6 Km. Tijdens de sessie zullen we diverse oefeningen doen, die je helpen om je coördinatie te verbeteren en je spieren te versterken. Ik zal daarbij aandacht hebben voor eventuele beperkingen, zodat iedereen op zijn eigen niveau en mogelijkheden kan deelnemen.

POWERWALK XL

Elke 8 weken organiseer ik een uitgebreidere sessie onder de noemer "Powerwalk XL". we zullen dan van een alternatieve plek starten en ook wat langer genieten van de sport.  Deze specials duren ongeveer 1,5-2 uur en we lopen dan ongeveer 8-9 kilometer, ook weer afgewisseld met een aantal oefeningen. Dit is een leuke afwisseling en geeft je een nieuw beeld van de mooie omgeving waarin we wonen!  Deze powerwalk XL sessies organiseer ik in samenwerking met Powerwalkingclub Apeldoorn locatie West/Orderbos. 
Tijdens die XL walk zullen zowel de groepen uit de Maten alsmede de groepen uit locatie West/Orderbos gezamenlijk op pad gaan.

Elke Powerwalk XL wordt afgesloten met koffie, thee of water en natuurlijk iets lekkers. Dit alles verzorgd door de trainers.