Activiteiten.

Powerwalking bied ik 4 dagen per week aan, op 2 verschillende startlocaties. In de ochtend starten de lessen om 9.15 uur en de avond les om 19.30 uur.

Sinds 15 september 2021 ben ik actief in Apeldoorn, in en om de wijk de Maten. Om de deelnemers goed te kunnen begeleiden is de maximale groepsgrootte 16 personen, waardoor ik jullie de juiste aandacht kan geven.

Loopgroepen Powerwalking en Low(power)Walking .

Everybody Strong heeft twee loopgroepen in de ochtend en 2 op de avond.
Je kunt dan genieten van leuke routes en afwisselende oefeningen. De sessies duren 1 uur en 15 minuten. Ik leg de techniek van Powerwalking uit in een route van ongeveer 5-6 Km. Tijdens de sessie zullen we diverse oefeningen doen, die je helpen om je coördinatie te verbeteren en je spieren te versterken. Ik zal daarbij aandacht hebben voor eventuele beperkingen, zodat iedereen op zijn eigen niveau en mogelijkheden kan deelnemen.

Naast Powerwalking bied ik ook Low(power)Walking aan. Bij deze les ligt het tempo wat lager. Ook tijdens deze les worden tussentijdse oefeningen gegeven, waarbij de nadruk ligt op een juist gebruik van de spiergroepen. Deze les wordt gegeven op de maandagavond. 

POWERWALK XL

Geregeld organiseer ik een uitgebreidere sessie onder de noemer "Powerwalk XL". we zullen dan van een alternatieve plek starten en ook wat langer genieten van de sport.  Deze specials duren ongeveer 1,5-2 uur en we lopen dan ongeveer 8-9 kilometer, ook weer afgewisseld met een aantal oefeningen. Dit is een leuke variant en geeft je een nieuw beeld van de mooie omgeving waarin we wonen! 

Deze powerwalk XL sessies organiseer ik zowel alleen, als in samenwerking met Powerwalkingclub Apeldoorn locatie West/Orderbos. De gezamenlijke XL lessen worden ongeveer 1 keer per kwartaal met beide locaties samen gelopen.
Tijdens die XL walk zullen zowel de groepen uit de Maten alsmede de groepen uit locatie West/Orderbos beide op pad gaan.

De XL sessie met alleen de groep de Maten vindt ongeveer 1 keer per 8 weken plaats. Tijdens deze loop gaan we zonder de locatie West/Orderbos op pad.

Elke Powerwalk XL wordt afgesloten met koffie, thee of water en natuurlijk iets lekkers. Dit alles verzorgd door de trainers. 

 

SPORTIEVE CLINIC 

Het is ook mogelijk om voor je bedrijf, school of bv. je vereniging een sportieve clinic te organiseren. Ik neem uw werknemers, scholieren of leden mee in een 1,5 uur durende uitdagende clinic. Fit en Fun gegarandeerd! 
Uiteraard hou ik rekening met het niveau van de deelnemers. 

Informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail met uw wensen en ik maak een op maat gemaakte clinic.