Home » Nieuws

Nieuws

LANDELIJKE CORONA REGELS

Wat zijn we opgelucht 🤗

Buitensporten heeft zijn vrijheid weer terug gekregen. Bij powerwalkingclub vinden we dat buiten sporten een belangrijk onderdeel van je leven is. Ontspanning door inspanning in de natuur is goed voor je hele lichaam.

Gelukkig kunnen we nu weer een volwaardige les neerzetten inclusief warming up, oefeningen en een cool down.

Kijk daar worden we blij van 😃

 

Een uitstapje:

Om onze zintuigen te prikkelen wijken we af en toe af van het gebied in en om de Maten. Dan maken we een uitstapje naar een andere omgeving om daar samen te powerwalken. In onze gezamenlijke app geef ik van te voren aan waar we heen gaan. In de aanwezigheids app Teamy kun je aangeven of je mee gaat. 👟👟

Benieuwd geworden maar nog geen lid, kijk naar de mogelijkheden en vraag een proefles aan!

 

Op locatie: De Loenermark/schaapskooi.

De start locatie voor de avondles is aan de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. De avondles wisselt bijna elke week van dag, handig voor mensen met onregelmatige werktijden. De starttijd is 19.30 uur.

De start locatie voor de woensdagochtend is ook aan de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. De starttijd is 9.15 uur.

De start locatie voor de zaterdagochtend is aan de Kuipersdijk Bruggelerbrug, nabij de standplaats van Hans z'n Frietje. De starttijd is 9.15 uur.