Home » Nieuws

Nieuws

LANDELIJKE CORONA REGELS

Aanpassing reguliere lessen!!!!

Wat zijn we blij dat we weer wat meer vrijheid hebben terug gekregen om te powerwalken. Hoewel de persconferentie van 14 januari nog niet alles toelaat, kunnen we toch weer op een leuke manier op pad. 
vanaf nu lopen we in viertallen, met een maximum van 4 groepen. Tussen de viertallen moet onderling afstand gehouden worden.  Ook mogen de groepen niet aansluiten en moeten zij een ruime afstand open laten.

Gelukkig kunnen we weer een volwaardige les neerzetten inclusief warming up, oefeningen en een cool down.

Kijk daar worden we blij van 😃

 

AVONDLES:

Elke week kun je ook deelnemen aan een les in de avond uren. Deze start om 19.30 van de locatie aan de Landdrostlaan. De avond les wisselt af en toe van dag. Ieder powerwalk lid kan het lesaanbod volgen in de app Teamy en zijn of haar keuze vastleggen voor deelname.

Nog geen lid, maar u wilt toch graag meedoen, informeer dan naar de mogelijkheden. Een gratis proefles is meestal de opstap naar meer fit and fun! Doe ook mee en vraag die proefles aan !!

De start locatie voor de avondles is aan de de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. Starttijd is 19.30 uur.

De start locatie voor de woensdagochtend is ook aan de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. De starttijd is 9.15 uur.

De start locatie voor de zaterdagochtend is aan de Kuipersdijk Bruggelerbrug, nabij de standplaats van Hans z'n Frietje. De starttijd is 9.15 uur.