Nieuws

LOW (power) WALKING 🚶‍♀️ 👟

Elke maandag avond is er een low(power)walking les. Dit is een les op basis van Powerwalking, maar dan op een minder intensieve manier. Wel lopen we in een constant gezamenlijk lekker tempo door.
Ook tijdens deze les geef ik oefeningen en laat ik je ervaren hoe je concentratie, spierkracht en conditie kunt combineren. 

De Low(power) Walking les start om 19.30 van de Landdrostlaan parkeerplaats groenwit voetbalvelden.

 

Een uitstapje:

Om onze zintuigen te prikkelen wijken we af en toe af van het gebied in en om de Maten. Dan maken we een uitstapje naar een andere omgeving om daar samen te powerwalken. In onze gezamenlijke app geef ik van te voren aan waar we heen gaan. In de aanwezigheids app Teamy kun je aangeven of je mee gaat. 👟👟

Benieuwd geworden maar nog geen lid, kijk naar de mogelijkheden en vraag een proefles aan!

 

OOK VOOR MANNEN!!

Hoewel er steeds meer mannen het Powerwalken hebben ontdekt, zijn er bij onze locatie nog slechts 2 mannelijke deelnemers. 
Powerwalken is een echter een prima sport voor zowel mannen als vrouwen. Heb ik je interesse gewekt, vraag dan een proefles aan en kom onze mannelijke deelnemers versterken!

 

 

De start locatie voor de avondles is aan de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. De avondles is op maandag en de donderdag.  De starttijd is 19.30 uur. 

De start locatie voor de woensdagochtend is ook aan de Landdrostlaan op de parkeerplaats bij de groen/wit voetbalvelden. De starttijd is 9.15 uur.

De start locatie voor de zaterdagochtend is aan de Kuipersdijk Bruggelerbrug, nabij de standplaats van Hans z'n Frietje. De starttijd is 9.15 uur.